happy family in the kitchen. mother and  children preparing the dough, bake cookies
banner1
Beautiful small girl tasting a chocolate cake
Preparation handmade chocolate candies, close up
STRONA GŁÓWNA » NOWY BATON POD MARKĄ FRUPP – Z POLSKICH JABŁEK

Nowy baton pod marką FRUPP – z polskich jabłek

16/11/18

Rodzina produktów pod marka FRUPP powiększa się o kolejny produkt. Baton liofilizowany z polskich jabłek.

FRUPP Jabłko to siódmy z batonów liofilizowanych w tej linii. Podobnie jak pozostałe jest produktem bez tłuszczu i soli oraz bez dodatku sztucznych słodzików. Jedna porcja ma zaledwie 36 i aż 7% błonnika. To wyśmienita przekąska dla osób poszukujących klasycznych, wyśmienitych smaków.

FRUPP Jabłko jest produktem bezglutenowym – oznaczonym znakiem Przekreślonego Kłosa (nr certyfikatu PL-064-084)

« 27.08.2018 SIAL Innovation Selection 2018 dla FRUPP Smoothie
28.11.2018 Celiko S.A. i Celiko Sp. z o.o. na targach Vietnam Foodexpo 2018 »

Nasza strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Jeżeli nie akceptujesz Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny WięcejOK