happy family in the kitchen. mother and  children preparing the dough, bake cookies
banner1
Beautiful small girl tasting a chocolate cake
Preparation handmade chocolate candies, close up
STRONA GŁÓWNA » CIASTA I CHLEBY DO WYPIEKANIA

Ciasta i chleby do wypiekania

Ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych chleba i ciast dla diet eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii – już w 1984 roku.

W ofercie firmy w tym zakresie znajdują się:

  • Ciasto biszkoptowe (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-025),
  • Ciasto kruche (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-027),
  • Ciasto drożdżowe (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-024),
  • Chleb ryżowy (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-022),
  • Ciasto makaronowe (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-026),
  • Chleb kukurydziany (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-023).

W roku 2017 rozpoczął się proces odświeżenia opakowania produktów w tej linii – kolejne warianty produktów stopniowo zyskują nową szatę graficzną.

Ciasto biszkoptowe

Ciasto kruche

Ciasto drożdżowe

Chleb ryżowy

Ciasto makaronowe

Chleb kukurydziany

Nasza strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Jeżeli nie akceptujesz Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny WięcejOK