happy family in the kitchen. mother and  children preparing the dough, bake cookies
banner1
Beautiful small girl tasting a chocolate cake
Preparation handmade chocolate candies, close up
STRONA GŁÓWNA » FRUPP – LIOFILIZOWANE BATONY Z OWOCÓW

Frupp – liofilizowane batony z owoców

FRUPP to pierwszy dostępny na rynku batonik ze świeżych owoców.
Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji –  techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Batonik ma masę 10 g i jest dostępny proponowany w trzech najbardziej lubianych i popularnych smakach:
  • truskawkowym,
  • malinowym
  • wiśniowym.

W gamie batonów FRUPP  znajduje się również baton owocowo-warzywny o smaku: banan i marakuja + marchew.

Jeden batonik FRUPP zawiera tylko 35-37 kcal, dlatego jest pyszną alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy oraz słonych przekąsek.
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. Można spożywać go także jako dodatek do musli, jogurtu czy deserów oraz zrobić z niego smaczny koktajl owocowy. Rozpuszczony w wodzie  i zamrożony świetnie smakuje jako lodowy sorbet.
Chcesz dowiedzieć się więcej o naszym nowym produkcie?
Zapraszamy na przygotowaną specjalnie z myślą o naszych klientach stronę FRUPP’a.

Marakuja

Malina

Truskawka

Wiśnia

We use cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies.Accept