happy family in the kitchen. mother and  children preparing the dough, bake cookies
banner1
Beautiful small girl tasting a chocolate cake
Preparation handmade chocolate candies, close up
STRONA GŁÓWNA » FRUPP – LIOFILIZOWANE BATONY Z OWOCÓW

Frupp – liofilizowane batony z owoców

FRUPP to pierwszy dostępny na rynku batonik ze świeżych owoców.
Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji –  techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Batonik ma masę od 10 do 20 g i jest dostępny w 6 popularnych smakach:
  • truskawkowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-030),
  • malinowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-031),
  • wiśniowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-032),
  • banan – marakuja – marchew (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-033)
  • ananasowym z bakaliami – NOWOŚĆ (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-056)
  • wiśnia – kakao – ostra papryka – NOWOŚĆ (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-055)
Jeden baton FRUPP zawiera tylko 35-37 kcal (88 kcal w przypadku smaku ananasowego z bakaliami), dlatego jest pyszną alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy oraz słonych przekąsek.
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. Można spożywać go także jako dodatek do musli, jogurtu czy deserów oraz zrobić z niego smaczny koktajl owocowy. Rozpuszczony w wodzie  i zamrożony świetnie smakuje jako lodowy sorbet.
Chcesz dowiedzieć się więcej o naszym nowym produkcie?
Zapraszamy na przygotowaną specjalnie z myślą o naszych klientach stronę FRUPP’a.

Truskawka

Malina

Wiśnia

Marakuja

Ananas z bakaliami

Wiśnia – kakao – ostra papryka

We use cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies.Accept