FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców.
Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji – techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Baton ma masę od 10 g i jest dostępny w 4 popularnych smakach:
- truskawkowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-030),
- malinowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-031),
- wiśniowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-032),
- jabłkowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-084)
Jeden baton FRUPP zawiera tylko 35-37 kcal, dlatego jest pyszną alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy oraz słonych przekąsek. Jest produktem BEZ DODATKU CUKRU.
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. Można spożywać go także jako dodatek do musli, jogurtu czy deserów oraz zrobić z niego smaczny koktajl owocowy. Rozpuszczony w wodzie i zamrożony świetnie smakuje jako lodowy sorbet.
NOWOŚĆ! Batony FRUPP Kids!
Wprowadzamy na rynek batony Frupp dedykowane dzieciom. Są to produkty BEZ DODATKU CUKRU, z wysoką zawartością błonnika. Podobnie jak inne przekąski w linii, nie mają również dodatku soli ani tłuszczu oraz są produktem bezglutenowym. Batony FRUPP Kids są dostępne w 2 wariantach smakowych:
- jabłko – jagoda (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-085),
- jabłko – marakuja (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-086),
Chcesz dowiedzieć się więcej o naszym nowym produkcie?
Zapraszamy na stronę internetową dedykowaną produktom marki FRUPP.