happy family in the kitchen. mother and  children preparing the dough, bake cookies
banner1
Beautiful small girl tasting a chocolate cake
Preparation handmade chocolate candies, close up
STRONA GŁÓWNA » GALARETKI Z AGAREM

Galaretki z agarem

Galaretki z agarem Celiko to wyjątkowy produkt na rynku. Zawierają agar zamiast żelatyny. Ze względu na swój skład są odpowiednie dla wegetarian i wegan, osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię.

Cechy galaretek z agarem:

  • szybko tężeją,
  • nie zawierają żelatyny,
  • świetnie nadają się do deserów, ciast i żelek,
  • są produktami bezglutenowymi.

Galaretki z agarem Celiko w swoim składzie zawierają izomaltulozę, która jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. Jest całkowicie trawiona i przyswajalna. Dostarcza energii w formie glukozy przez dłuższy czas. Nie jest rozkładana przez bakterie w jamie ustnej, dlatego sprzyja prawidłowej mineralizacji zębów.

Produkt jest dostępny w saszetkach o masie 45 g, w 3 smakach:

  • ananasowo-pomarańczowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-057),
  • truskawkowym (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-058),
  • wieloowocowym – NOWOŚĆ – (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-074)

We use cookies. By browsing our site you agree to our use of cookies.Accept