Ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych chleba i ciast dla diet eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii –
już w 1984 roku.
CIASTA
I MIESZANKI
- Ciasto biszkoptowe
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-025) - Ciasto kruche
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-027) - Ciasto drożdżowe
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-024) - Chleb ryżowy
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-022) - Brownie
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-093) - Uniwersalna mieszanka mąk
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-026) - Piernik
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-103)
ZOBACZ NASZĄ OFERTĘ
PRZEPISY
ZOBACZ WSZYSTKIE