Mieszanki do ciast i wypieków Celiko – ciasto drożdżowe, ciasto brownie i chleb ryżowy.

Ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych chleba i ciast dla diet eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii –
już w 1984 roku.

CIASTA
I MIESZANKI

  • Ciasto biszkoptowe
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-025)
  • Ciasto kruche
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-027)
  • Ciasto drożdżowe
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-024)
  • Chleb ryżowy
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-022)
  • Brownie
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-093)
  • Uniwersalna mieszanka mąk
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-026)
  • Piernik
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-103)

ZOBACZ NASZĄ OFERTĘ

PRZEPISY

ZOBACZ WSZYSTKIE