Mieszanki do ciast i wypieków Celiko – ciasto drożdżowe, ciasto brownie i chleb ryżowy.

Ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych chleba i ciast dla diet eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii –
już w 1984 roku.

CAKES
AND MIXES

  • Sponge cake
    (gluten-free product; license no. PL-064-025)
  • Shortbread cake
    (gluten-free product; license no. PL-064-027)
  • Yeast-raised cake
    (gluten-free product; license no. PL-064-024)
  • Rice bread
    (gluten-free product; license no. PL-064-022)
  • Brownie
    (gluten-free product; license no. PL-064-093)
  • Universal flour mix
    (gluten-free product; license no. PL-064-026)
  • Ginger cake
    (gluten-free product; license no. PL-064-103)

CHECK OUR OFFER

RECIPES

MORE