BROWNIE Z CZERWONĄ FASOLĄ

Ciastko brownie z dodatkiem czerwonej fasoli

SKŁADNIKI (na 1 porcję)

 

  • 1 opakowanie Brownie Celiko 300 g
  • 1 egg
  • 100 ml oil
  • 50 ml water
  • 120 g fasoli czerwonej z puszki

Recommended products:

Ciastko brownie z dodatkiem czerwonej fasoli

STEP 1

Fasolę opłucz i wrzuć do wysokiego naczynia, wlej do niej wodę i zblenduj całość na gładką masę.

STEP 2

Do miski wsyp koncentrat ciasta Brownie. Następnie dodaj do niego olej, fasolę oraz jajko.

STEP 3

Wszystkie składniki miksuj na niskich obrotach do ich połączenia. Gdy masa będzie gładka, zwiększ obroty i miksuj jeszcze chwilę.

STEP 4

Wylej masę do małej blaszki lub tortownicy i piecz około 40 minut w temperaturze 190 °C.

 

Enjoy!

Recommended products: