FRUPP – BATONY LIOFILIZOWANE

Batony liofilizowane FRUPP Celiko o smaku truskawkowym i o smaku jabłka.

FRUPP to pierwsze dostępne na rynku batony liofilizowane z owoców. Są pyszną i wartościową przekąską, bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. To produkty BEZ DODATKU CUKRU. Batony FRUPP są niskokaloryczne – każdy zawiera zaledwie 35-37 kcal. Dzięki temu jest to pyszna alternatywa dla wysokokalorycznych słodyczy oraz słonych przekąsek. Jeden baton ma masę ok. 10 g.

Więcej informacji o batonach FRUPP na: www.frupp.pl

FRUPP – BATONY LIOFILIZOWANE

Batony FRUPP produkujemy z wykorzystaniem liofilizacji (suszenia sublimacyjnego) –  techniki suszenia, dzięki której owoce i warzywa w wysokim stopniu zachowują smak, aromat i wartości odżywcze.

Batony FRUPP można spożywać  także jako dodatek do musli, jogurtu czy deserów oraz zrobić z nich smaczny koktajl owocowy. Rozpuszczone w wodzie i zamrożone świetnie smakują jako lodowy sorbet.

Batony dostępne są w różnych smakach:

  • Baton FRUPP Truskawka
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-030)
  • Baton FRUPP Malina
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-031)
  • Baton FRUPP Wiśnia
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-032)
  • Baton FRUPP Jabłko
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-084)

NOWOŚĆ!

Batony FRUPP Kids!

 

Wprowadzamy na rynek batony Frupp dedykowane dzieciom. Są to produkty BEZ DODATKU CUKRU, z wysoką zawartością błonnika. Podobnie jak inne przekąski w linii, nie mają również dodatku soli ani tłuszczu oraz są produktem bezglutenowym.

Batony FRUPP Kids są dostępne w 2 wariantach smakowych:

  • Baton FRUPP Kids Jabłko – Jagoda
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-085)
  • Baton FRUPP Kids Jabłko – Marakuja
    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-086)
Baton liofilizowany FRUPP Kids o smaku jabłko-jagoda.

ZOBACZ NASZĄ OFERTĘ