AKTUALNOŚCI

Gazele Biznesu ponownie dla Celiko S.A.

Celiko S.A po raz kolejny zostało zaliczone do elitarnego grona najdynamiczniej rozwijających się firm – klubu Gazel Biznesu, organizowanego przez dziennik „Puls Biznesu”.

Mango liofilizowane – nowość w linii FRUPP

Linia owoców liofilizowanych FRUPP wzbogaciła się o nowy, egzotyczny smak – Mango.

CELIKO na Food Ingredients Europe 2023

W dniach 28 – 30 listopada 2023 r. zaprezentujemy ofertę Celiko podczas targów Food Ingredients Europe 2023 we Frankfurcie.

Kostki owsiane z owocami – nowość w linii FRUPP

Linia batonów i przekąsek liofilizowanych FRUPP wzbogaciła się o kostki owsiane FRUPP Day. Produkty oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania.

Gazele Biznesu 2022 dla Celiko S.A.

Miło nam poinformować, że w roku 2022 Celiko S.A po raz kolejny zostało zaliczone do grona najdynamiczniej rozwijających się firm – klubu Gazel Biznesu, organizowanego przez dziennik „Puls Biznesu”.

Celiko na ISM Middle East 2022

W dniach 8 – 10 listopada 2022 r. Celiko będzie jednym z wystawców w ramach targów ISM Middle East 2022 w Dubaju (Dubai World Trade Centre).

40-lecie ruchu bezglutenowego

22 października 2022 w Bydgoszczy mieliśmy przyjemność uczestniczyć w uroczystości związanej z jubileuszem 40-lecia ruchu bezglutenowego w Bydgoszczy.

CELIKO na targach SIAL Paris 2022

W dniach 15 – 19 października 2022 r. zaprezentujemy ofertę Celiko podczas targów SIAL 2022 w Paryżu.

Pierwsze odsłony FRUPP Cup już za nami!

Pierwsze trzy turnieje z cyklu FRUPP Cup Tenis 10 już za nami! Turniejowe zmagania odbyły się: 7-8 maja, 11-12 czerwca oraz 17 lipca.

FRUPP Cup – turnieje dla dzieci

Od wielu lat wspieramy nie tylko promocję prawidłowych nawyków żywieniowych, ale również inicjatywy promujące aktywność fizyczną.

Kisiele i budynie Celiko – nowe opakowania

Opakowania tradycyjnych, domowych deserów Celiko – budyniów i kisieli – zyskały nową szatę graficzną.

Nowe opakowania ciast bezglutenowych

Wdrożyliśmy odświeżone opakowania naszych klasycznych ciast bezglutenowych.

Nowa „Śnieżynka” – w wersji wegańskiej

Wychodząc naprzeciw trendom rynkowym i oczekiwaniom konsumentów przygotowaliśmy deser typu bita śmietana Śnieżynka w wersji wegańskiej.

CELIKO S. A. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich

„Promocja polskich marek produktowych i wzrost konkurencyjności firmy CELIKO

Nowa, PRZEZROCZYSTA galaretka bez cukru

Rozszerzyliśmy linię galaretek bez cukru o nowy produkt – Galaretkę PRZEZROCZYSTĄ o smaku owoców leśnych.

Piernik bezglutenowy – nowość w linii ciast

Wprowadzamy nowość w linii bezglutenowych ciast do samodzielnego wypieku – Piernik bezglutenowy!

Desery „na szybko” – przekąski dla aktywnych

Naszą linię bezglutenowych deserów rozbudowaliśmy o kisiele i budynie „NA SZYBKO” – to słodkie i zdrowe przekąski, łatwe i szybkie w przygotowaniu.