BROWNIE Z CZERWONĄ FASOLĄ

Ciastko brownie z dodatkiem czerwonej fasoli

SKŁADNIKI (na 1 porcję)

 

  • 1 opakowanie Brownie Celiko 300 g
  • 1 jajko
  • 100 ml oleju
  • 50 ml wody
  • 120 g fasoli czerwonej z puszki

Do wykonania przepisu polecamy:

Ciastko brownie z dodatkiem czerwonej fasoli

KROK 1

Fasolę opłucz i wrzuć do wysokiego naczynia, wlej do niej wodę i zblenduj całość na gładką masę.

KROK 2

Do miski wsyp koncentrat ciasta Brownie. Następnie dodaj do niego olej, fasolę oraz jajko.

KROK 3

Wszystkie składniki miksuj na niskich obrotach do ich połączenia. Gdy masa będzie gładka, zwiększ obroty i miksuj jeszcze chwilę.

KROK 4

Wylej masę do małej blaszki lub tortownicy i piecz około 40 minut w temperaturze 190 °C.

 

Smacznego!

Do wykonania przepisu polecamy: